Steun brassband Excelsior met de jeugdsponsoractie van Poiesz!

Brassband Excelsior doet mee met de jeugdsponsor actie van de Poiesz die loopt van maandag 2 februari tot zondag 29 maart. Het geld dat we hiermee verdienen willen we gebruiken voor het onderhouden van ons jeugdproject, zodat we ieder jaar op beide basisscholen in Veenwouden een schoolproject kunnen doen waarbij kinderen kennismaken met het maken van muziek. Daarnaast willen we graag leerlinginstrumenten aanschaffen.

Wij doen mee bij de Poiesz in Hardegarijp. Bij iedere 10 euro die u besteedt, of bij actieproducten, krijgt u een muntje die u in de koker van brassband Excelsior kunt doen. Verder doen er nog 7 andere verenigingen mee aan de actie. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf uw munten bij de Poiesz in Hardegarijp in te leveren, dan kunt u ons een mail sturen op dit adres of contact opnemen met één van de leden.

Op 7 februari doen we mee aan een actie in de winkel in Hardegarijp. Dit houdt in dat u in de winkel bij onze marktkraam bakkersproducten kunt kopen. U krijgt dan 5 extra muntjes en we hopen dan dat u die ook bij ons in de koker stopt! Als extra actie stellen wij een boodschappenpakket samen die u kunt winnen als u uw munten bij ons in de koker doet. Ter verhoging van de sfeer zal er tussen 10 en 15 uur muziek van de Wâldbrûzers te horen zijn!

Op Facebook kunt u ons ook steunen met deze actie van Poiesz! Door uw gegevens in te vullen op deze facebookpagina kunt u ons helpen om nog 500 munten extra te ontvangen. Daarmee kunt u zelf ook leuke prijzen winnen!

Alvast bedankt voor uw steun aan onze vereniging!

 

Steun Brassband Excelsior

Steun Brassband Excelsior


Share This: